19 de set. 2012


Betxí presenta oficialment la ruta cultural i de muntanya PR-CV 428 per posar en valor l'atractiu turístic local i la conscienciació ambiental

Enviar por email 
el7set
Dins el programa de festes s’ha previst una pujada al Solaig i el 9 d’Octubre es realitzará una ruta per tot el recorregut de la PR. El recorregut eco-cultural és fruit de la tasca de Juan Enrique de la Rosa, el qual va recuperar la senda i la va senyalitzar, per tal que passara per llocs emblemàtics de Betxí i Artana.
[Img #13792]
L'Ajuntament de Betxí ha donat un pas més per a enfortir i dinamitzar els atractius naturals i culturals de la localitat amb l'objectiu de potenciar el turisme i fomentar l'activitat econòmica en el municipi. En aquesta ocasió, l'Executiu de Betxí, liderat pel nacionalista Alfred Remolar, va inaugurar este dilluns laruta PR-CV 428 Betxí-Penyes Altes-el Solaig-Betxí.Este recorregut circular discorre per llocs emblemàtics de la localitat i de la veïna Artana per un traçat replet d'actius culturals i d'espais d'important valor paisatgístic i natural.
La proposta és fruit de la labor de Juan Enrique de la Rosa, un veí de la localitat que va recuperar i va senyalitzar tota la senda. Conseqüència d’aquest treball i de l'interés dels consistoris de Betxí Artana per potenciar el recorregut, els visitants i turistes d'ambdós localitats de la Plana Baixa podran gaudir d'un plaent passeig que passa pel cor del parage natural dels Penyes Altes i per part de la Serra d'Espadà. 

ACTIVITATS INAUGURALS
Dins del programa de festes s’ha programat la pujada al Solaig, que organitza cada any elClub Esportiu de Senderisme de Betxí, però enguany l'eixida s'ha fet des del garroferal del parc Jaume I, on està ubicat l'inici del PR i no des de la plaça com de costum.
El proper 9 d'octubre farem tot el PR complet, acompanyat de la persona que l'ha obert, dins de la programació del 9 d'octubre. A les 8:30h, els interessats poden acudir al garroferal esmentat abans, on està marcat el punt d'inici del sender. La durada aproximada és d'unes 4 hores, si es fa complet i a la marxeta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada